Meteen naar de inhoud

Veelzijdige tijd bij de griffie van Velsen

Vanaf Alblasserdam ligt IJmuiden niet bepaald om de hoek. Toch ben ik blij dat ik er terecht ben gekomen voor een superinteressante adviesopdracht bij de griffie van Gemeente Velsen. Fijne griffie-collega’s, mooie ambities!

Een brug slaan tussen samenleving en politiek? Deze gemeente maakt er werk van! In het kader van mijn adviesopdracht schreef ik het strategisch communicatieplan voor de gemeenteraad/ griffie. Inmiddels zit deze adviesopdracht erop. Waardevolle input haalde ik uit diverse gesprekken met de raadsleden en steunfractieleden, medewerkers van de ambtelijke organisatie en lokale media. Dank gemeente Velsen, voor de inspirerende gesprekken en fijne ontmoetingen. Fijn dat er warme overdracht mogelijk was naar mijn opvolger.

Een van de hoogtepunten tijdens mijn periode bij Velsen was de kinderraad, wat een enthousiasme! En ook leuk om weer ’s een commissievoorzitter te mogen ondersteunen. Vertrouwde rol, mooi om te doen.